Kniha návštěv

Datum 15.07.2013

Vložil Boris

Titulek Re: Re: Re: školy v Šanghaji

Odpovědět

Skolne British International School
Puxi pro rok 2013-2014 je od 185000 do 260000 RMB/rok podle rocniku. Detailne je to tady:
https://www.bisspuxi.com/images/doc_library/information/Our-Fees-2013-2014.pdf

Datum 10.06.2013

Vložil Tomáš

Titulek Chuť na Tibet?

Odpovědět

Ahoj všichni,
na přelomu července a srpna plánujeme cestu do Tibetu a Nepálu. Počítáme se dvěma týdny. Kdyby se chtěl někdo přidat, tak se neváhejte ozvat. Čím nás bude víc, nebudeme se bát vlka nic. Detaily na vojtektomas@seznam.cz. Těším se na odpovědi :-)
Tom

Datum 10.04.2013

Vložil Kamila Ch.

Titulek žije nějaká česká/slovenská rodina také na pudongu:-)?

Odpovědět

Ahoj, za 6 týdnů se stěhujeme na 3 roky do SGH, bydlet nejspíš budeme v Season Villas nebo Green Court na Pudongu. Všechny české rodiny, které znám, žijou ale v Puxi. Proto se ptám, žije taky nějaká česká rodina na Pudongu? Máme 3letou dcerku, která byla (zrovna dnes)přijatá do školky Concordia. Nemá s ní někdo zkušenosti? Nevíte o někom, co jeho děti chodí do této školky? Sice je prý trochu ,,náboženská,,, ale zase je jako jediná plně anglická ( v porovnání s ostatníma školkama, kde je program 50% v AJ a 50% v čínštině).Budu ráda za jakékoliv názory a rady. Druhá školka, kterou jsme zvažovali byla YCIS. Pokud se najde nějaká rodinka žijící na Pudongu, budu moc ráda, když se budeme moct občas sejít a popovídat:-). hezký den kamča ( k.hejtmankova@centrum.cz)

Datum 28.03.2013

Vložil Karel Krupka KMK Group s.r.o.

Titulek Hledáme člověka žijícího v Číně pro pracovní spoluprácí.

Odpovědět

Dobrý den, jsem velice rád že jsem narazil na vaše stránky a pevně doufám, že najdu schopného člověka, který nám bude moci pomoc a zároveň my budeme moci pomoct jemu (finančně).

Jsme společnost, která na začátku minulého roku (Leden 2012) začala dovážet z Číny elektronické cigarety ale v současné době se již zabýváme dovozem USB Flash disků, Žiletek na holení, Pilníčků na nehty, Ubrusů, látek z mikrovlákna, Malotraktorů, Kártáčků na holení a td...Dodáváme do Ruska, Ukrajiny, Německa,Litvy,Slovenska a Běloruska.
Jelikož máme mnoho zajímavých kontaktů po celé Evropě, jedná se většinou o velké objednávky kvůli kterým do Číny pravidelně létáme a kontrolujeme si naše nové i stávající továrny ale stále častěji jsme se začali setkávat s potřebou první malé zkušební objednávky, kvůli které se nám do Číny nevyplatí ani letět a přibývá také podvodníků na Čínské straně... O obchodních dovednostech Číňanů se nemusím jistě také zmiňovat...Zkrátka hledáme Čecha nebo Slováka ( Je to jedno stejně jsme všichni jedna rodina :) který by nám s tímto mohl pomoci. Představujeme si to ze začátku asi následovně: Potřebujeme člověka, který je ochoten v okolí jeho bydliště, shánět nám továrny ale spíše jen kontrolovat vzorky, popřípadě větší objednávky které děláme ( z 90% si továrny sháníme sami a veškeré jednání taky zařizujeme po skypu) aby nedocházelo k tomu, že se s Činskou stranou špatně dohodneme, nebo že továrna neexistuje a nepřipraví nás o peníze, že zboží je opravdu naloženo nebo odesláno tak jak má být. Provize je velice slušná, protože běžně dovážíme i celé konteinery. Nechci zde předčasně házet čísly ale určitě by se nejednalo o pár tisícikorun...:)
Kdokoliv, kdo by měl zájem, může se mi ozvat bud na mail: kkrupka@kmkgroup.cz nebo skype: kmk.group

S pozdravem z Čech Karel Krupka

Datum 07.02.2013

Vložil Zuzi Stainer

Titulek Zdravim krajany

Odpovědět

Zdravim krajany!!!
V lednu jsme se pristehovali do shanghaje, po 5 letech v guangzhou, kde nas mnoho nebylo.
Zijeme v rancho santa fe, v blizkosti americke a britske skoly, minhang district. Zijete nekdo pobliz? Shodou nahod- z bytu na ktery jsme se byli podivat v racquet clubu - se prave ceska rodina odstehovala. Bylo mile videt ceske popisky, noviny. Takze doufam ze nekdo pobliz bude.
Na patecni swtkani bych rada dorazila, ale mam dve male deti (3roky a 7 mesicu) a proste to par mesicu nebude.
Neplanujete neco i pro rodiny? Dojedeme kamkoliv.
S pozdravem Zuzi

Datum 28.02.2013

Vložil Martin

Titulek Re: Zdravim krajany

Odpovědět

Ahoj Zuzi.

Já mám taky malou dceru a bylo by fajn kdyby jsme se někdy slezli at si mládež taky užije. Bohuzel moc blizko nebydim (Guilin Lu). Jsem v SH vcelku nový snad se někdo z ´místních´ozve a dá vědět jestli se něco takového tu děje.

Datum 09.03.2013

Vložil Zuzi Stainer

Titulek Re: Re: Zdravim krajany

Odpovědět

Ahoj Martine, nedavno jsem pri prochazce v okoli uslysela cestinu a hned jsem na pobliz postavajici skupinku "bafla". Dali jsme se do reci a ja zjistila jsem ze je tady kolem mne asi 10 rodin. S malymi i vetsimy detmi. Myslim ze jsou vsichni z jedne firmy.
Myslim, ze nejaky rodiny sraz by vubec nebyl spatny.
Mozna se toho CS klub chyti a neco usporada i pro nas, kdo na vecerni sraz nemuzou.

Datum 10.06.2013

Vložil Konupčíková Dita

Titulek Re: Zdravim krajany

Odpovědět

Ahoj,

právě jsem přečetla váš příspěvěk a vidím, že žijete v Minhang district. Kde přesně žijete, jestli se můžu zeptat? Já taky bydlím v téhle oblasti a bylo by pěkné tu někoho znát :-)

Hezký den,

Dita

Datum 02.01.2013

Vložil Eva Fialová

Titulek Pozdrav z německáho Poruří

Odpovědět

Dobry den,
i nase rodina s velkou pravdepodobnosti ozdobi od konce tohoto roku na par let shanghaiskou populaci :-) Jsme stastni, ze vas klub existuje a jiste vas budeme radi kontaktovat.
Mam pro zacatek jen dotaz, tykajici se dostupnosti evropskych/americkych leku? Je snadne je ziskat?
Mame 2 male deti- v dobe planovaneho odjezdu 4+1,5 roku: jak to prosim vas vypada s preventivnimi prohlidkami a obecne s peci detskych lekaru?
Zatim moc dekuji a snad brzy na videnou :-)
Eva Fialova

Datum 07.02.2013

Vložil Zuzi stainer

Titulek Re: Pozdrav z německáho Poruří

Odpovědět

Dobre pojisteni je jiste zaklad. Mezinarodni kliniky jsou drahe, cinskr levne ale pro mne odstrasujici.

Preventivni prohlidky funguji, ockovani je dostupne taky. Proctete podminky pojisteni zda to hradi.jinak zmenit, protoze je to hodne drahe.anebo naockovat v nemecku.

Ja mam dve deti a mam sebou paralenove cipky, sirup proti kasli, fenistil, ruzne bylinkove caje. Proste je lepsi je mit zaklad sebou. ;)