Euro 2012 s českým pivem ve Wooden Boxu!

01.05.2012 20:28

Euro 2012 s českým pivem ve Wooden Boxu!

Dámy a pánové (přátelé fotbalu),

dle sdělení manažera Mr. Toma z  Wooden Box Café budou v tomto útulném zařízení na Nanjing West Road/Qinghai Road (南京西路/青海路)

promítány přímé přenosy EURO 2012. Jednak v přízemní místnosti na velké plátno a jednak na terase na menší plátno. Ti, kdo se zúčastnili

přenosů z MS v Jižní Africe potvrdí, že je se na co těšit!  S nepříjemným posunem času přenosů je počítáno.

 

V uvedeném zařízení se čepuje Českobudějovický budvar, o tom mnozí z vás již určitě víte.

Možná méně známa je informace, že Češi a Slováci mají při konzumaci budvaru již dlouho vyjednanou slevu (díky Lukáši Havlíčkovi) 10%! Zpočátku se místní číšníci snažili vymáhat i těch 5 mao, ale nakonec toho zanechali, takže cena za půllitr budvaru je nyní RMB 40.  Tuto slevu je třeba při placení tvrdě vyžadovat a účet kontrolovat. Stačí říct, že jste Češi nebo Slováci. Pokud budete mít přece jen problémy při placení, domáhejte se manažera Toma (a zmiňte moji přezdívku v čínštině Da Hu Zi (大胡子).

Sleva je důvěrná, proto se jí domáhejte tak nějak po čínsku (však to znáte) - potichu.

Předem přeji nám všem příjemné zážitky s českým pivem a (snad) i s českým fotbalem! Předpokládám, že bratři Slováci nám budou fandit tak, jak jsme jim my upřímně fandili pří přímých přenosech ve Wooden Boxu již na zmíněném MS v Jižní Africe J.

Zpět