Informace a termíny k festivalu gulášů

10.05.2015 11:36

16. května - mája 2015 proběhne festival gulášů International Goulash Shanghai 2015. Jedná se o gulášovou přehlídku. To znamená, že zájmeci uvaří guláš a přinesou jej na místo konání, kde se ohřeje.

Ti, kteří se chtějí zůčastnit, mají dvě možnosti, jak tak učinit:

1) předvést své kuchařské umění - přinést guláš (2.37 l min).

2) přijít bez guláše ale s rozumnou zásobou pití a nečeho k zakousnutí (navrhováno zhruba vlastní váha v nápojích a pamlscích).

Protože se předpokládá úřast rodin s dětmi budeme se snažit koordinovat festivalové guláše i ve formě MILD. Také výběr nápojů by měl zohlednit mládež a děti.

Vítáni jsou všichni lidé dobré vůle včetně komunit vzdálených civilizaci jako Suzhou či Anting. 

Pro příchozí doporučuji přemýšlet ve stylu "jdu na piknik" tzn ubrousky, talíře/misky, lžičky apod, kelímky něco k zakousnutí a žízeň zabíjí nejrychleji. Vzduch by měl být v šanghajské kvalitě volně k dispozici.

V případě nepřízně počasí se nás vleze cca 50 pod střechu. Při hezkém počasí na přilehlých trávnících (a hle možná i deka) do počtu 1297. Ostatní budou muset potupně čekat na druhý turnus.

Protože většina komunity strategicky čeká s rozhodnutím do 11:55 je poměrně obtížné odhadnout množství chleba a dalších příloh ke gulášům.

Zatím trochu pokulhává zajištění ledu pro chlazení nápojů , takže pokud někdo dokáže vyřešit bez zvýšení potivosti v podpaždí ozvěte se.

 

Akce se koná v Yanglord - Metrem 2 do stanice Weining Rd,-  Východem (Exit) 1, Podél sídliště Oasis Riviera (Yanlord cca 250m od metra)

16. 5. 2015 od 12:00 (rezervace do 22:00)

                                      Autem  - stejna lokalita jenom po povrchu (po silnici) - Furongjiang Rd 388

 

Zpět